fbpx

Bad til «storfamilien»

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Når både voksne og barn skal gjøre seg klare samtidig, det er ofte da kaoset oppstår og man merker at blodsukkeret ikke er der det skal være og at man kanskje burde startet med frokost 🙂

I dagens samfunn har vi utrolig mange ulike familier, små og store. De som selger hus begynner å merke at det blir flere og flere «storfamilier», da det er blitt mange av typen «mine,dine og våre barn»-familier. Når det er flere som skal bruke badet, da er det lurt å bruke litt ekstra tid og planlegge godt. Felles for mange familier som har barn er at vi prøver å få morgen-kabalen til å gå bedre opp.

Men med litt planlegging tidlig i fasen kan man få et praktisk og velfungerende bad.

Fra et kundeprosjekt..

En kunde av oss har akkurat bygget hus, de har flere barn i alderen 4-17 år. Badet som ligger i samme etg som barnerommene har derfor blitt ekstra nøye planlagt. De har laget et eget «toalett-rom» inne på badet. Akkurat plass til et toalett og en liten vegghengt servant. Det gjør at man ikke trenger å okkupere badet over lengre tid om man bare skal ha et toalett-besøk. Samme med tenåringen som skal sminke seg – det kan ta tid det! Men da kan gutten på 9 år gå på toalettet samtidig som tenåringen sminker seg. -Smart ikke sant?

Toalett i eget rom inne på badet kan være en god idè når man er mange som skal bruke det.

Det samme går an å gjøre med dusjnisjen. Velg en dusjdør som er frostet e.l. med lås og du har enda et «privatrom» inne på badet.

Det er også mye billigere og mer praktisk enn å lage flere små bad.

Bolleservanter på toppen her og runde speil passer godt sammen og gir et moderne uttrykk.

God oppbevaringsplass og et servantskap som rommer mye er viktig. Det finnes også mange høyskap å velge mellom nå, som er praktisk innredet med skuffer og hyller i dør. Det under her er fra Linn bad og er en bestselger.

disse høyskapene kan man velge skuffer eller hyller i skap.

Håper du har fått litt tips til smart innredning på baderommet til ditt nye drømmehus og tips oss gjerne om flere smarte løsninger som dette!

Trenger du tips til oppbevaring og generelt inspirasjon til et RYDDIG bad? Dette er til deg!

Kontakt oss