Drømmen om et ryddig bad

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Du har kanskje kjent på frustrasjonen over rot og dårlige systemer på badet. Skuffer som ikke vil lukke seg fordi de er overfylte, et virvar av halvtomme produkter som man hadde glemt, stresset med at sminkekosten aldri ligger der hvor du la den sist, og tannkremen som lever sitt eget liv, på vandring rundt om i skuffer og skap. Klær blir lagt i en liten haug på gulvet, bare midlertidig selvsagt, men så blir de visst værende en stund likevel. Toalettpapir står kanskje i en åpnet pakke under vasken.

Ikke samle på for mye i skapet!

Her får du noen gode råd som kan få slutt på lidelsene.

Kast det du ikke bruker. Du vil oppdage at bakerst i skapet står det en hel del åpnede sjampoflasker, nesten tomme balsamflasker og deodoranter, fuktighetskrem med en liten skvett igjen i bunn og hårprodukter du aldri brukte likevel fordi det ikke passet for deg. Få det bort, du vil garantert ikke savne det

Lag system i skuffene med skuffeinndelere. Sørg for at absolutt alt har sin egen plass! Hårstrikk, barberhøvel, neglelakk – alle har fått et eget hjem.

Skuffeinndelere i plexiglass

Invester i et høyskap med både skuffer og hyller. Du tenker kanskje at det ikke er plass til det på ditt lille bad, men faktisk så trengs det ikke så mye areal. Her finnes det så masse fint og praktisk nå! Fra smale, nette skap som kan henges litt opp på veggen, til større, romslige som står på gulvet.

Lite og nett skap ved siden av servantskapet. Ingrid, AskDette høyskapet er fra Linnbad og heter Trio
Vi har kampanje på dette høyskapet fra 01.04-15.04. Mari fra Linn bad.

Har du sett noe så genialt? Linn Bad har så masse flotte og praktiske møbler! Det er lett å la seg begeistre av innredningen i de store høyskapene. Hyller på innsiden av skapdør? Ja takk!

Ha en liten og dekorativ kurv for skittentøy, og en matchende til oppbevaring av toalettruller. Ikke fall for fristelsen å velge stor skittentøyskurv, den skal nemlig få lov å bo på vaskerommet. Men det kan jo være kjekt å la noe tøy mellomlande, og derfor altså liten kurv.

Bildet er fra House Doctor

For å unngå klær på gulvet: Ha en liten krakk eller benk stående.