fbpx

Dusjkalkulator

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Dusjkalkulator, hva er det? Jo, det er et genialt verkøy Vikingbad bruker for å beregne hvilke profiler og hvilken bredde på dør du trenger til din nisjeløsning f.eks. I dette innlegget tenkte vi å vise deg hvordan du kan finne ut hva du trenger, hva det koster og enkelt sende oss en liste over produkter du ønsker å bestille. Så slipper du febrilsk å lete igjennom nettsiden og regne ut selv hvilken profil du må ha osv 🙂

Vi får mange henvendelser pr epost og tlf der mange ønsker å bestille en dusjløsning til hjørne, saloonløsning eller nisjeløsning. Vi forstår SÅ godt at dette ikke er enkelt å finne utav selv. Under her har vi laget en video og også klippet ut noen bilder «steg-for-steg» som viser hvordan du går frem.

Klikk på knappen over og velg løsningen du ønsker. Da kommer dette bildet opp:

Så velger du den løsningen du ønsker. Enkel dusjdør eller kanskje en dusjdør og et glassfelt? Videre velger du om døren skal være rett eller leddet. Så kan du velge hvilken farge det skal være på profilen og om du ønsker døren laminert.

Velg løsning:

Velg med eller uten magnetprofil.

Med magnet er å anbefale og betyr at dusjveggen da klemmes mot en profil.

Oppgi mål i hele mm og velg det alternativet som passer best.

Hvis det f.eks kan hende lysåpning er noe større enn 960mm oppe eller nede, så burde vi valgt alternativ 2 her:

Du får nå opp en liste over produkter og pris på disse.

Trykk på «kopier tekst»…

… og lim inn under «kommentar» i kontaktskjema under her. Du kan også ta skjermbilde og laste ned som vedlegg i kontaktskjema.

Fyll inn navn og email og vi kontakter deg før det settes i bestilling.

Kontakt oss