fbpx

Dusjen – Mye mer enn bare vann.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Sildrende vann treffer et trøtt morgenfjes, sakte våkner kroppen til liv og blir klar for en ny dag. En dag som kanskje inneholder både jobb og trening, og en ny forfriskende runde i dusjen.

For det moderne mennesket blir dusjen stadig mer brukt og er en selvfølgelighet. De fleste ungdommer og voksne er innom dusjen hver dag. Da er det også viktig at den fungerer tilfredsstillende. Vi vil ha passelig vanntrykk i en behagelig stråle, god nok plass, og dusjdører eller vegger som begrenser vannsølet på en god måte.

Leddet dusjdører er plassbesparende på badet. Du finner et utvalg her

Tidligere var det mest vanlig med dusjkabinett med kar i bunn, men etter nye våtromsnormer og bedre membraner for tetting av baderommet, er karet overflødig hvis man bygger nytt. (Så fremt man ikke skal ha maling på vegg). Det mest vanlige nå er dusjdører, og/eller fast glassfelt, og de finnes det mange varianter av.

Dusjdører i ulike varianter

Det finnes buede, rette og leddet dører for montering i hjørnet, og dører som er beregnet for dusjnisjer og faste glassfelt som skiller dusjsonen fra resten av badet.

Det siste ser vi mer og mer av. Det kan være den innerste delen av badet som skilles fra resten med en vegg, eller større nisjer, med en eller også to dusjer, og glassfelt som hindrer vannet å sprute ut i resten av rommet.

Stilmessig har det ikke vært så stor utvikling før de siste årene. Det har stort sett vært glass med aluminium eller krom profiler, men nå har det kommet en hel del dusjvegger med sort og gullfarget innramming.

Veldig stilig synes vi! 

Dusjen blir et designelement i rommet, og tilfører både særpreg og rene linjer. Vi har en del utvalg fra Vikingbad , både det moderne i gull eller sort, men også det tradisjonelle i krom/sølvfarget.

Fast glassfelt og dusjdør med detaljer i gullfarge. Link til produktene er lagt på teksten.
Her ser du dusjdør og fast glassfelt med sorte detaljer, også fra Vikingbad.
Her er det brukt det tradisjonelle men tidløse, -detaljer i krom på dusjdør og fast glassfelt.

Vikingbad har en genial dusjkalkulator på hjemmesiden sin. Hvis du skal ha dører til en nisje, saloon eller hjørne så finner du enkelt ut hvilke produkter du trenger og i hvilken størrelse. Send oss oversikten over produktene og du kan enkelt bestille igjennom oss.

Vi hjelper deg gjerne!

post@vvsgiganten.no

Les blogginnlegg om Takdusj/Rainshower

Kontakt oss