fbpx

Lyst på et eksklusivt bad, men har stramt budsjett?

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn


Du har scrollet gjennom Instagram, pinterest og diverse blogger etter baderomsinspo; det er så mye lekkert der ute!
Stilige kraner i nye trendy overflater, matt sort, messing og rosegull…

For ikke å snakke om eksklusive fliser i nydelig marmor, eller spennende hexagonfliser, det skal ikke stå på utvalget.
Innbydende frittstående badekar, og siste skudd; glassvegger rammet inn i sort metall.

Sukk!

Fristelsene er mange, men så var det prisen da… og budsjettet som ikke strekker til alt man har lyst på. Både fliser og baderomsprodukter er ganske kostbare saker, så det vil nok merkes på kontoen om man går i gang med et slikt prosjekt. Men, ikke gi slipp på drømmen enda!

Her skal du få noen gode tips for badet som gir deg den eksklusive følelsen – men til en lavere pris.


For det første; man må ikke nødvendigvis ha fliser på badet.
I hvert fall ikke over alt.
Hva med å velge våtromsmaling i en lekker farge og bare ha flis i dusjen og over vasken? Da har du gjerne råd til de stilige hexagon flisene, eller den eksklusive marmoren som du ønsket deg akkurat der.

Og fargevalget når du kommer til maling er jo uendelige, uten at det gir noen forskjell i prisen. Det er nemlig bare i våtsonene på badet, altså der veggene blir utsatt for vannsprut, at det er påkrevd med flis eller annet vanntett materiale. Du kan male i våtsonen også, men da må du ha en spesialstrie under malingen.Har du et baderom som er både flislagt og praktisk, men som ikke akkurat er «up to date»? Da kan du spare en del penger på å bare flise rett over de flisene du allerede har. Ingen rivearbeid eller ny membran. Du kan også male på flisene, men det er gjerne ikke å anbefale i dusjsonen – det er fare for sprekker i malingen over tid.

«It´s all in the accessories»

Undervurder aldri hva tilbehør kan gjøre for et rom og følelsen av luksus. Kanskje badet ditt bare er litt kjedelig, men egentlig ikke stygt eller gammelt. I stedet for å gjøre alt på nytt, kan du se på rommet som et blankt lerret hvor detaljene kan gi uttrykket du er ute etter. Hva med å spandere nye kraner til dusj og servant?
Med kraner i matt sort blir det lyse badet plutselig mye mer interessant.
Eller hva med messing? Lekkert til både hvitt og grått og mye annet.

Fortsatt litt dyrt? Det finnes mye fint stæsj til baderom som ikke nødvendigvis koster skjorta. Knagger, toalettbørste, toalettrullholder og såpedispenser i stilfull utførelse tilfører mye til det inntrykket du får av rommet.

Et trendy, rundt speil og noen myke håndklær i en god farge – det kan være alt som skal til for å gi den eksklusive følelsen.

Og forresten, grønt løfter alltid opp. Kjøper du en pen plante, ekte eller kunstig om du ikke har dagslys på badet, har du satt en fin prikk over i’en.

Bilder: Damixa, Tapwell, Nichba og pinterest.

Kontakt oss