fbpx

Nå vil alle ha runde speil

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

De siste årene har vi sett en stor økning i salg av runde speil til badet. Etter hvert ble det også laget rundt speil med lyskant. Dette ble raskt populært og man ser de store interiør-profilene på bl.a instagram fører an.

Utvalget blir større og større, og leverandørene må bare hive seg rundt og imøtekomme etterspørselen. Vi har nå 3 leverandører som leverer runde speil. Vikingbad, Korsbakken og Linn bad. Dette er kvalitetsleverandører og noen vi vil «gå god for» og anbefale. Speilene fåes i forskjellige størrelser. 60cm, 80cm, 100cm og 110cm. Noen speil har Led-lys som kan dimmes og nå har også Linn bad kommet med et rundt speil med sort kant. DET var det flere interiørfrelste som hadde etterspurt. Det var mange som ønsket å matche med sorte detaljer f.eks.

Hopra rundt speil med lys og sort ramme. Svart ramme på speil med led-lys fra Linn bad.
«Hopra» rundt speil med lyskant og sort ramme

Et eller to speil?

To speil, altså et speil over hver servant ( om man har dobbel servant) er like vanlig som et midtstilt stort rundt speil. Det kommer an på hva man liker rett og slett. Runde speil gir ofte en «wow-effekt» til badet og noen organiske former er godt for øye å se på.

Oda rundt speil med lyskant fra Vikingbad. Led-lys.
«Oda» 110cm, fra Vikingbad

Hvis man har en litt bred baderomsinnredning kan man f.eks henge opp et 60 eller 80cm-speil kun på ene siden og henge opp noen pendler eller annen dekorasjon på andre siden. Da kan man få et spennende og asymetrisk uttrykk.

Et stort rundt speil, hengt litt på ene siden av baderomsmøbelet + en pendellampe som her «veier» opp på andre siden, det kan gi et flott uttrykk og gjøre rommet mer spennende.
Her er en litt annen variant. Et mindre speil på ene siden og en pendellampe på andre siden av baderomsmøbelet.

Runde speil gir ofte en «wow-effekt» til badet og noen organiske former er godt for øye å se på.

Mange liker å ha to litt mindre speil hvis man har dobbel servant. Et speil til hver vask. Speilstørrelse da er vanlig at er 60 eller 80cm i diameter.

Utrolig flott fargepalett med naturlig eik, grønne elementer, rundt speil, hvitt og tidløst baderomsmøbel og armatur i krom. Runde speil her er fra Korsbakken og du finner de her
To runde speil på badet. Speil med lyskant fra Linn bad.
Speil med lyskant og møbel fra Linn bad. Du finner det i nettbutikken vår.

Hva med 3 speil?

Denne ideen med 3 mindre speil, gjerne i ulike størrelser synes vi var artig, utradisjonellt og lekkert. Blandebatteri i samme farge som speilkanten var også en nydelig og gjennomført detalj. Må også bare kommentere hvor fint det var å ha gull til en så kald farge som blå. Rommet ble så mye varmere med gulldetaljene som en kontrast mot det kalde blå. Tøft rett og slett!

Flere runde speil på badet. Gull på badet som gir en varm effekt.
Her er de berøringsfrie armaturene fra Korsbakken avbildet. Her finner du runde speil i gull.

Linn bad har laget en liten video som viser hvordan man enkelt regulerer lyset på «Finden» og «Framfjord» speil.

Håper du har fått litt inspirasjon 🙂

Ta gjerne en titt på blogginnlegget: «Belysning som stemningsskaper på badet» også.

Kontakt oss