fbpx

Rainshower hver morgen!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn


En av tingene som «alle» vil ha idag, er takdusj. Vi kjøper oss til gode dusjopplevelser, og vil gjerne ha spafølelsen hjemme på vårt eget bad.

Det er luksus med en stor herlig takdusj! En myk vridning på blandebatteriet, og som magi kommer vannet, i akkurat rett mengde og akkurat rett temperatur.

Takdusjen skaper en følelse av luksus og gir deg den beste starten på dagen. Den gir mye vann med mykere stråler, og vi elsker effekten av å la oss svøpe i vannfallet. Takdusjen finnes på markedet i en rekke ulike farger, størrelser og utførelser.


Man kan for eksempel ha skjult røranlegg, og bare en taksil montert i taket.

Taksil matt sort, Tapwell

Utvalget er stort og variert. Felles er et bredt dusjhode med vann som kjennes som regndråper. Dette gjør at morgendusjen blir ekstra komfortabel.

Vi vil særlig trekke frem modellene i matt sort, da vi ser at dette er en tydelig trend også i år.

Ergo Q matt sort takdusj

Vi dusjer ekstremt mye i vår tid. De som har mer enn ett bad, går gjerne for en stor rainshower-modell på hovedbadet, og så går de for en enklere, mer rasjonell dusjløsning på ekstrabadet.

Ekspertene er enig i at trenden sier jo mer vann, jo bedre. Velger du en takdusj med ecosave, sørger du dessuten for å redusere energi-og-vannforbruket og kan nyte regnstormen hver morgen med god samvittighet!

Bilder:

newform.it

damixa.dk

nichba-design.dk

bossini.it

Drammen rørservice

ANBEFALT FOR DEG

Lite og kjedelig bad

To beskrivende ord på noe ingen, eller de fleste av oss IKKE vil ha. «Lite» kan vi ikke gjøre så mye med, ihvertfall ikke hvis

LES MER »

Flytt kjøkkenet ut!

Sommeren er her, og vi nordmenn trekker ut av våre hus. Endelig er årstiden kommet hvor vi kan tilbringe hele dagen ute i frisk luft!

LES MER »

Kontakt oss