Tips for innredning av lite bad

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Har du et bad som er litt i minste laget? Kanskje hadde du drømt om et stort og luksuriøst spabad hvor du kunne starte hver dag i total velvære. Du er nok ikke alene om å ha den følelsen, men fortvil ikke. Små bad trenger ikke å være triste og uinspirerende. Her deler vi noen tips til hvordan man kan innrede et lite bad.

Møblering. Velg et servantskap som er smalt, du finner masse flott i 60 cm bredde. Har du behov for enda slankere innredning, så sjekker du ut 45-og 50-skapene.

Råtøffe Mezzo Thea fra Vedum er kun 53 cm i bredde.
Skapa fra Svedbergs får du helt ned i størrelse 45 cm

Praktisk innredning i skuffer og skap. Jo mindre areal du har til rådighet, desto viktigere blir det å ha gode systemer.

Bildet er hentet fra Pinterest


Bildet er fra Vedum bad

Speilskap. Et speil kan gjøre underverker i små rom, for det gjør at vi oppfatter rommet som større. Velg et speilskap, slik at du får lurt inn enda mer oppbevaringsplass. Her finnes det mange ulike varianter å velge mellom, blant annet har du dette runde fra Svedbergs.

Jenny speilskap

Tenk minimalistisk. Istedenfor fliser kan du vurdere malte veggflater. Det gir rommet et ryddigere inntrykk, og skaper en romfølelse. Tradisjonelt blir man rådet til å gå for lyse farger i små rom, men vi vil oppfordre deg til å velge akkurat den fargen du liker best. Om du går for en mørk farge – så kompenserer du med lyskilder.

Bildet er hentet fra Pinterest

Tenk vertikalt. Vegghyller til oppbevaring egner seg godt på et bad, og det kan også være dekorativt å stille ut produkter i fin emballasje. Har du annet nips som må plasseres, skaff noen pene kurver til å gjemme ikke fullt så vakre småting. Og for all del – fjern alt du ikke MÅ ha på badet. Finn andre rom i huset hvor du kan oppbevare ting som f.eks påfyll til sjampoflasker, sekker med toalettpapir, solkrem, bøtter og vaskeutstyr etc.

Bruk veggplassen! Det er både praktisk og dekorativt.
Det som ikke får plass i skuffer og skap, kan du legge i kurver. Bildet er fra Pinterest.

Smarte løsninger. Har du for eksempel ikke plass til oppheng for håndklær ved siden av vasken, så finnes det servanter med håndkleholder integrert. En annen ting som er smart, er å plassere dusjen i et hjørne og montere innfellbare dusjdører. 

Følger du disse små rådene, er vi sikre på at du får et bad som er både praktisk og lekkert.