Trend 2019 – baderomsmøblering

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

I mange år nå, så har baderommene i de norske hjem ganske ensformig bestått av fargene hvit, sort og grå. Det har vært helflising som gjelder, og alle armaturer har vært i krom. Toalettene har hengt på veggen, og det samme har servantskapene. Ryddig, praktisk og sterilt. Men nå ser vi en endring her – endelig, får man kanskje si.

Bilde hentet fra studio Lindhjem

Noe av det som er nytt, er møbleringen av badet. Overflatene er i endring, og vi får en varmere atmosfære. Servantskapet behøver ikke lenger være vegghengt, selv om mange fortsatt foretrekker det slik. Nå ser vi at det også kommer inn nye modeller med ben, noe som skaper assosiasjoner til vanlige stuemøbler.

«Servantskap med benstativ er noe vi kommer til å få se mer av»

Og det er nettopp dette som er litt av tanken – vi vil ha badet mer likt de andre rommene i huset. Derfor tar vi inn store grønne planter og møbler i naturmateriale, samtidig som vi maler veggene i mørke, duse farger.

Naturmateriale og vegger i mørke toner gir badet en lunhet.

Møblene har også fått farger. Duse grønnfarger og lys blå/turkis vil vi se mye av. For et litt røffere uttrykk kan man velge overflater med en varm, vakker trestruktur. Lunt og komfortabelt er nøkkelord.

«Skap et mer personlig bad ved å velge farget innredning! Dette er Mezzo Soft Persika fra Vedum.»

Trenden med armaturer i ulike farger vil fortsette. Matt sort er en vinner, messing er fortsatt populært. Men vi vil også se mer til rosegull. For de som liker det vakre og delikate, er en servantkran i rosegull en utmerket måte å skape et lite smykke i rommet. Først og fremst kan man si at valgfriheten er større enn på lenge. Man kan skape et personlig uttrykk på baderommet nå, og vi synes det er forfriskende!